Hlasování Per rollam

Vážení družstevníci,

vzhledem k aktuální epidemiologickým opatřením souvisejících s onemocněním koronavir (COVID-19) a s ohledem na znění ustanovení Čl. 30 Stanov Bytového družstva Tavolník, včetně  ustanovení § 19 zákona č. 191/2020 Sb. (tzv. Lex COVID), ve znění pozdějších předpisů,   přistupujeme ke korespondenčnímu hlasování "per rollam" a zasíláme Vám  elektronickou formou návrh usnesení členské schůze k hlasování mimo zasedání členské schůze. 

Samotné rozhodování členů družstva bude probíhat elektronickou formou, a to preferenčně e-mailem obsahujícím v příloze listinu s podepsaným vyjádřením člena družstva k jednotlivým návrhům rozhodnutí (naskenovanou, avšak nikoliv ofocenou fotoaparátem). Akceptováno bude i vyjádření přímo v e-mailu či podepsaná fyzická listina doručená představenstvu Bytového družstva Tavolník. Jednotlivé body k rozhodnutí usnesení (hlasovacím lístku) odpovídají bodům v Informacích - per Rollam I.

Hlasovací lístky pro hlasování o návrhu usnesení na schválení také naleznete ve Vašich schránkách v domě, případně můžete vyzvednout z paní Vargové, či Vavruškové.

Vaši odpověď nebo vlastnoručně podepsaný Hlasovací lístek s označením Vaší volby je nutné doručit do 30.prosince 2020 do schránky BD, případně na e-mailovou adresu bytovedruzstvotavolnik@seznam.cz.

Pokud je podíl v bytovém družstvu ve SJM (společné jmění manželů) je nutný podpis obou manželů. 

Dle článku 24 odstavce 2 pís. m) je zapotřebí k přijetí usnesení v tomto návrhu souhlas nadpoloviční většiny všech členů BD.

Předem děkujeme za Vaši účast v hlasování, vzhledem k důležitosti této věci.

představenstvo Bytového družstva Tavolník

V případě dotazů volejte tel. +420 602 677 790

Populární příspěvky z tohoto blogu

Pozvánka na členskou schůzi konanou dne 28.02. 2023 v 18:00 hodin